Monday, 15 August 2011

saya anggun berbaju kurung

assalamualaikum semua :)

ok, disebabkan hari puasa  makin nak habis, penyakit men'join' contest along ni, makin menjadi-jadi,
sawan agaknya, hahaha..


sape nak join boleh klik SINI :)

tarikh tutup: 10 hari sebelum habis puasa :)

..okay, along letak gambar ni..
lokasi menangkap gambar : dalam kolej matrikulasi selangor

-ni dalam perpustakaan, orang sibuk study kitaorang sibuk amik gambar-
[ memang along ni suka bukak mulut luas-luas,hahaha -.-]
**mungkin sebab tu lalat banyak meninggalkan sisa mereka atas muka along**


-yang ni masa sesi fotografi kat matrik-
[ semua orang pakai baju merah + adik beradik dengan merah, along ikut suka hati je pakai warna ni ]
**pakai warna lain pun, gambar tak rosak :P **


-lepas habis kuliah terakhir-
[ nampak macam budak baik je kan? ]
**perasan le tu**

okay, tu je [ sambil doa boleh menang ]
-TAMAT-







7 comments:

  1. wanita berbaju kurung + bertudung mmg cantik!

    ReplyDelete
  2. ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

    and Selamat Hari Raya too . -.-

    ReplyDelete
  3. hehe, tq ame :))
    selamat hari raya juga :D

    ReplyDelete
  4. haha..gud luck k..
    saya pun join jugak.. huhu..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...