Tuesday, 9 August 2011

ayah :')

assalamualaikum semua,,

hai korang, entry kali ni maybe menyayat hati sikit,,tapi jangan nangis taw! nanti puasa korang makruh.

ayah,,
satu perkataan je,, seorang je yang along ada kat dunia ni~
since arwah mak tak ada 13 tahun lepas..ayah la ayah, ayah la mak :'(
(sedih bebenor bila cerita pasal mak ayah ni)

semalam, ayah kemalangan kecil, bukan kat jalan raya, tapi kat kebun~
kening kanan koyak, banyak gila darah, mula mula ingat calar biasa je, tapi rupanya luka dalam !
tengok muka ayah yang tengah tahan sakit tu pun rasa nak nangis,,

dalam hati kata " kalaulah aku boleh ganti tempat ayah, kan bagus? "
tapi benda dah jadi, kena redha kan?

ALLAH tak akan bagi ujian seberat ini kalau kita tak mampu tanggung kan?
sebab ALLAH sentiasa sayangkan hamba-Nya :)


i LOVE u so much ayah !!! :'(

memang manusia ni tak pernah menghargai apa yang ALLAH kurniakan
tapi, bila kita dah kehilangan sesuatu tu baru kita tahu betapa berharganya kurniaan tersebut..

>> terima kasih sebab ikhlas jaga anak ayah yang degil ni :')

video
hayati lirik lagu ni~ sedih woo :(

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...