Friday, 24 February 2012

linn dioga

assalamualaikum.
hai.

eh, lupa nak bubuh taik lalat lah. hee >.<

Saturday, 18 February 2012

childhood :D

assalamualaikum,

hai semua :D

haha, gembira semacam je aku. semacam tak apalah kan? jangan macam macam sudah. hihi

okay, entri kali ni pasal zaman kecikkecik aku.
heehe
sila jamu mata anda eh :D

baru lepas nangis daaa, hihi :D

bersama anas + ayah tersayang :D

tadika. bagi aku ni lah gambar terbaik. siap jadi desktop background lappy lagi taw! cuba cari aku yang mana.. hehe

biar pun tak sama macam pic kat atas, tapi aku tak kisah. yang penting aku dah cuba. hihi

tu je, sekian terima kasih :D

Wednesday, 15 February 2012

Friday, 10 February 2012

a thousand years :)

assaslamualaikum.
first time dengar A THOUSAND YEARS, terus suka. hahaha


video

enjoyyy :D

p/s: berjam jam nak tunggu video ni habis diupload taw.

Wednesday, 8 February 2012

finally: my 1st dudull. haha

assalamualaikum.
cuti=bosan.
try test cuba lukis dudull.
rasa kelakar.
tapi tengoklah dulu :D


haha. memang tak lawa.
first time kan,haha.
takpe.
PRACTICE MAKES PERFECT :D
kalau kat contengconteng kat kertas laju lah.
haha


hadiah 18th birthday.
comel.
terima kasih kepada roommates yang sangat AWESOME.
jee.ben.sue.hazi.farah.shasha.leena

.LOVE YOU ALL. 

Friday, 3 February 2012

saya part time student kat PSIS.

assalamualaikum.

cuti semester masih berbaki sebulan.
apa mau buat pun tarak tahu.
mau jalanjalan duit pun tak ada :(

jadi part time student kat  Politeknik Sultan Idris Shah pun bolehh.


bila update status kat facebook, budak budak Uitm pun jadi heran. hahaha

how come aku boleh jadi part time student kat PSIS?
**sebab PSIS tu belakang rumah je, hahahaha (please, ini bukan rekaan)

actually, aku takjadi student PSIS pun. tolong member aku buat assignment je.
saja nak men'caPub' kan diri. konon label diri sendiri macam student PSIS je. haha

hebat kan aku? boleh buat assignment kawan aku yang amik Secretarial Science.

subject: short form. gurisguris je, apa susah? tapi jenuh sikit la. satu simbol 1000x kena buat. kesian itu kawan.

sekian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...