Monday, 31 October 2011

awwww, ne-yo!!

assalamualaikum,

hee, tetiba tereksited!

sebabnya pasal mr. Ne-yo je! hihi

his new song dak keluar! yeay!!!!

jom layan jap. hihi :D

video

actually, mood tengah tak baik sebab bantal busuk gua kena sembuq dengan febreez! grrrr -_-
tapi nasib baik ada ne-yo. hahahahahaha :)

enjoy!! **macam promote aku punya lagu je, hahaha**

ehem ehem! rasanya video ni sesuai untuk mereka yang 18 tahun ke atas je, hihi

kbai.

penyeksaan pertama berakhir!!!

assalamualaikum semua,

sangat lega bila assignment yang nampak paling simple tapi realitinya sangat susah!

tengok ni, nampak macam senang kan?

mewarna je. mewarna pun penat kot! mana tak nya, en. Husin Angin ni bersaiz A2, bapak kedabak. pensel warna yang panjang pun jadi 1/3 pendeknya!

tak percaya? tengok ni..

kan 1/3 tu daripada yang besaq tu!

lepas siap kaler, kena laminate lagi! nak laminate saiz A2 tak muat, terpaksa amik saiz A1. bapak atok moyang nenek MAHAL la wa cakap lu!

RM3O laminate depan belakang! laju je duit tu terbang, macam air..**air terbang ke? ahaks**

dah siap laminate kena tebuk lubang lagi! ikut corak dia. Memang lah sangat bercinta nak buat semua ni.

macam mana lah tok dalang boleh bersabor buat semua patung-patung nih. Tabik Spring Toing Toing lah kat tok Dalang sebab beliau sangat SUPERB + EXPERT! 

kenapa along punya tak cantik macam tok dalang punya patung?
..sebab beliau lagi kreatif dari kau! hahahaha **baik, aku terima kenyataan ni**

k lah. sekian

Friday, 28 October 2011

saya ada doodles jugee, ngee~ :P

assalamualaikum semua,

sory lama tak update, sibuk buat assessment wayang kulit yang nak kena hantar 31 okt nanti, hhihi.
sorry taw! :)

along baru dapat doodle dari Scya Lolitot Hana . hehe
comellllll.

ada macam along tak? hahaha

tu je. kbai :)

Monday, 17 October 2011

officially 19-teen :)

assalamualaikum semua :)))))

1st of all,
along nak mintak izin kat readers,
iziinkan along menCAPUB.. hehehe

kalau korang tak bagi pun, along nak jugakk!
hiihi :P

actually entry ni nak tulis masa 14 Oktober hari tu, tapi tak dapat lah sebab BB expired.

sedih kan? sepatutnya hari yang best tu kena lah orang topupkan, belanja makan, basuhkan baju, buatkan assignment, urutkan kaki (kau ingat kau bos??)

yeah, tepat 12 malam, 14 oktober hari tu, i'm OFFICIALLY 19-TEEN :))
**belum cukup tua nak terima ANUGERAH WARGA PALING BEREMAS! haha**

yeay!!
boleh hisap rokok, tengok blue, haha (jangan fikir lain, ini cuma mengolah idea kreatif)
**nakal ni**

memandangkan ni TEEN yang terakhir, jadi along nak enjoy habishabisan,  hahaha

i WISH :

1. CGPA : 3.67 setiap SEMESTER (kalau tak dapat 3.67, 4.00 pun BOLEH :D )
2. HAPPY dengan orangorang TERSAYANG <3

tu je kot,. hee
xpelah kan, nanti kalau ada lagi update lagi, hihi

okay, semalam 17 Oktober,
i've celebrated my birthday, hihi

dengan all my SAYANGSSSS,,
hihi..


1...2... MAKAN!!! hahaha

senyum kambing.. mbekkk!

sakai gila muka gua! haha

dah kenyang, ngantuk pulak -_-

honeyhoney along, huhuhu

penat menguyah sampai rahang longgar, hihi

nak upload video tapi tarak boleh maa,, so, ni je lah yang mampu..

SPECIAL THANKS to AZIE, FASZ, KINAH + NAD <3

Sunday, 9 October 2011

saya rindu atok saya :'(

assalamualaikum semua,



along rindu sangatsangat kat atok!

rindu sangatsangat :'(



**siapa rasa entry kali ni macam nak kena penampor, sila lah tampar muka sendiri, hehe**

Wednesday, 5 October 2011

ku sangka jauh, tapi dekat rupanya!

assalamualaikum semua,
so sorry sebab lama sangat tak update blog, budak TeKA lah katakan, hahaha (baru sem 1 dah busy yang belum cukup melampau)

okay, masa nak masuk U hari tu, along ada la search kat rumah pakcik Google pasal course along dapat tu (saje nak cari maklumat pasal course tu), pastu klik punya klik terjumpa satu blog ni, yang tajuk nya ada kaitan dengan course along dapat ni.

actually, tengok tajuk macam ada bagi input yang berjuta million, tapi rupanya cerita pasal dia dapat sambung degree je.

ceit! punah harapan, hahaha (hyperbola gila ayat!)

and sekarang yang the most surprising me is blogger yang along terjah sebab nak cari input tu, ada depan mata along!

harihari tengok muka dia, sampai dah hafal mana letak nya mata,hidung, mulut n semua lah, hahahaha (poyo!poyo!)

nak taw siapa dia?





jeng..









jeng...


















jenggg..!!!





-dialah blogger tersebut! hahaha-

hahaha
percaya tak?

actually bukan lah shah indrawan punn..

AZREEN AZEMAN je.. hahaha

saja letak muka Tomok, sebab dulu rambut dia macam Tomok!
tapi sekarang dah tak ada dah, huhu

sila lah terjah blog dia kalau nak tengok muka dia macam Tomok ke tak ea, hahaha

ok, then..

wassalam :]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...