Monday, 18 July 2011

kenduri @ ceramah?

assalamualaikum semua~

along nak habaq mai pasal malam tadi, siootttt gila kot~ rasa macam menyesal pun ada..baik tengok juvana kat rumah..

haha,apesal tiba2 along baran semacam je ni? (baran la sangat).. yeah,malam tadi adalah malam istimewa buat kampung along,bukan along k..

tepat pukul 9.00 malam,along dengan family along (ceeetttt,berapa orang je pun..hahaha) dengan bersemangatnya gerak ramai-ramai kat balai wanita kampung ni~

nampak tray-tray yang penuh dengan lauk pauk ni macam da lapo lak~ hehehe
eii, tak sabo nak makan~ hehehe

lalu sebelah tray tu,perghh,,tak tahan beb..rasa kaki ni nak menghala ke makanan tu je,hahaha......
tp....
ingatkan datang terus makan..macam kenduri biasa tu~ tapi kena duduk dulu sebab ada tahlil~

tunggu punya tunggu,ai apesal lama sangat tahlil ni..along da lapo giloo ni (saje nak hyperbola),,haha..tiba2 terdengar la ucapan - ucapan dari sape ntah~

perghh,lama amat deh,kalau nak kira berapa kaki  kali mulut ni terbukak,memang tak terkira la,,hahaha,,perut pun siap buat konsert amal untuk kampung ni,free tak payah bayar.. lau speech tu kitaorang dengar takpe,ni ape aje la yang dimelangutkan,,

ok,,dah nak 10.30 malam ni,,bila nak makan????
akhirnya,penantian yang paling seksa ni berakhir.. amik kau, along ambik banyak lauk tu,then..makan pun tak habis,,
kenyang..kenyang..alhamdulillah :))
cakap punya lama,makan sekejap je~

last sekali,bila da kenyang perut pun happy,mata lagi la kuyu~


lebih kurang macam ni la muka along..dahi berkerut *tension sebab lapar,hehe



lauk favorite along,,hahaha 
> haish,,lapar balik ni<

7 comments:

  1. aku datang dari blof freaky, dia review blog ko nih....

    ReplyDelete
  2. bila la ayam tu nak bergolek2 kat sini...lapar la...heee~

    ReplyDelete
  3. salam..terjah dr blog zon skytech....^_^...
    nk bg idea leh x??? besarkan sikit tulisan..akak ni rabun...^_^

    ReplyDelete
  4. wslm, haha, insya-Allah ye kak,
    ezad~ kejap lagi la tu

    ReplyDelete
  5. perfect life z~ ok, thx for info :)

    ReplyDelete
  6. tgk ayam panggang tue terus perut lapa...hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha,, lapar ye makan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...