Friday, 23 December 2011

noseeeee. sila bertimbang rasa kat aku :(

assalamualaikum semua.

sekian lamanya tak update. akhirnya dapat jugak update. hehe

sorry la kat semua readers. sangat bz akhir - akhir sem ni. lecturer berebut rebut nak bagi assignment. nasib baik la students tak kojol. hahaha. cuma ponteng kelas tu tak dapat dielakkan lah kan sebab tido lewat buat asgnment, tido kena cukup. hehe.

lepas 1 seksaan ni datang lagi yang lain. lecturer buat class ganti time study week + minggu exam! WTFISH?
yang paling sengsara lagi assessment day 23JAN2012 nanti. apehal jauh sangat gap nya? hadoii.
memang tak leh blah.

along, kau kena terima sebab kau amik program ni. **padan muka aku!!**

+ sekarang ni aku tengah melayan hidung yang tak berhenti produce mucus yang terlebih-lebih banyaknya. hadoiii. memang sakit lah kan. siap darah sekali keluar. nasib baik sikit. takpe long, ujian. sabar sabar.

noseeee, sila lah kasihan kan diri ini, dan diri anda sekali.
plissss plisss plissss kamu jangan nakal. hahaha

okay, wassalam.


note :

terima kasih kepada sesiapa yang selalu datang berkunjung kat sini. nanti along buat segmen terjah balik kat blog korang eh :)

4 comments:

  1. untunglah. kita ada assignment terbaru pulak. sad :'(

    ReplyDelete
  2. nak exm da ni..ada asgmnt lg??LOL

    ReplyDelete
  3. yup, lec bagi disaat-saat akhir. kesian kita kan? :'(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...