Monday, 5 December 2011

berdebu-debu suci belog ni!

assalamualaikum semua.

nampaknya, sawang makin tebal dalam blog along ni!
adoii -..-

sorry sangatsangat. along tarlampau sangatlah bz dengan assignment yang berjuta bergunung ganang etc.
lagipun, duit dah kurang lah sekarang ni, nak topup BB pun tak mampu.

nampaknya, kena balik hantaq kampung lah BB tu. huahuahua

kepada yang rajin tengok blog ni, THANK YOU very much okay,
walaupun lama tak update, korang sudi jugak terjah. hihihi
** terharu :') **

act, along pun baru balik dari kem kat hutan rekreasi  Gunung Datuk, Rembau.
penat tak payah cakap lah kan. haha.

nak cite sikit, masa malam kebudayaan tu, kumpulan along buat sketsa sikit.

watak along, haruslah secara spontan. hahaha. perwatakan agak tergedik-gedik.
so, ada lah penonton-penonton kat belakang tu cakap " EII, GEDIKNYA DIA NI !!!"

KESIMPULAN:
watak along berjaya! hahahaha.
terima kasih puji saya! hihi :)


**nanti kalau free along terjah blog korang eh!**

3 comments:

  1. nice..puji diri sendiri..puji lagi..puji lagi..heheh

    ReplyDelete
  2. ai dia ni. gurau kasar nampak. hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...