Wednesday, 16 December 2015

beBeautiful by_soleha

Assalamualaikum.

hi guys, lama kakak tak update blog ni.

tujuan post kali ni, cuma nak promote ig kakak je.

kakak ni selain busy 24 jam dengan kerja kakak, kakak ada juga jual service.

service ni menarik cuma untuk perempuan la kebanyakannya, sebab kakak buat freelance make up untuk bertunang, nikah dan sanding. event tu boleh juga, tapi tengok timing available ke tidok.

As I do freelance, so, masa tu bergantung pada masa kakak ye. maaf sangat-sangat, hal ni memang tak boleh nak elak. harap faham situasi kakak yang biasanya sibuk. kalau interested, boleh bagitahu awal, senang kakak nak arrange cuti nanti.

BTW, kakak cuma cover area Sabak Bernam sahaja, keutamaan kepada kawasan sekitar Sungai Air Tawar lah ye. sorry again, transportation agak masalah bagi kakak.

Harga? Jangan risau, di bawah kemampuan anda.

papehal, boleh contact kakak kat solehasarkiah@gmail.com atau boleh tinggalkan nombor telefon kat komen ye.

boleh tengok hasil kerja kakak kat instagram beBeautiful by_soleha. nak senang, search aje by_soleha. takpun click aje katlink bawah gambar tu ye. Account kakak tak private, no worries :)



1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...