Monday, 31 October 2011

penyeksaan pertama berakhir!!!

assalamualaikum semua,

sangat lega bila assignment yang nampak paling simple tapi realitinya sangat susah!

tengok ni, nampak macam senang kan?

mewarna je. mewarna pun penat kot! mana tak nya, en. Husin Angin ni bersaiz A2, bapak kedabak. pensel warna yang panjang pun jadi 1/3 pendeknya!

tak percaya? tengok ni..

kan 1/3 tu daripada yang besaq tu!

lepas siap kaler, kena laminate lagi! nak laminate saiz A2 tak muat, terpaksa amik saiz A1. bapak atok moyang nenek MAHAL la wa cakap lu!

RM3O laminate depan belakang! laju je duit tu terbang, macam air..**air terbang ke? ahaks**

dah siap laminate kena tebuk lubang lagi! ikut corak dia. Memang lah sangat bercinta nak buat semua ni.

macam mana lah tok dalang boleh bersabor buat semua patung-patung nih. Tabik Spring Toing Toing lah kat tok Dalang sebab beliau sangat SUPERB + EXPERT! 

kenapa along punya tak cantik macam tok dalang punya patung?
..sebab beliau lagi kreatif dari kau! hahahaha **baik, aku terima kenyataan ni**

k lah. sekian

4 comments:

  1. teater la dear,
    ni subjek teater tradisional. hihi

    ReplyDelete
  2. oooo...yeke.....retiss la ni...nak sign la...hahaah

    ReplyDelete
  3. hahaha, retisss lah sangat.. aku tak amik major production lah, aku amik sinografi(backstage je)huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...